Met uw gezin, familie of vrienden op de foto?

Een foto van uw gezin of uw familie ter gelegenheid van een jubileum of zomaar, omdat u nu bijelkaar bent in het hart van Drenthe.

We hebben een studio, waarin we gezinnen en groepen tot ongeveer 12 personen kunnen fotograferen. Voor grotere groepen komen we graag op lokatie en natuurlijk geldt dat ook voor de kleinere groepen als u dat wilt. Er zijn mooie plekjes en gelegenheden genoeg in Drenthe.

Met meerdere gezinnen op de foto?

Voor families met meerdere gezinnen hebben we een mooie oplossing bedacht, want vaak zijn de agenda´s zo vol, dat niet iedereen op dezelfde dag of hetzelfde moment op de foto kan. We doen dat dan als volgt:
- elk gezin komt apart op de foto tegen een witte of zwarte achtergrond
- deze foto´s monteren we aan elkaar zodat één brede foto ontstaat.

Een voorbeeld van zo´n foto ziet u hieronder.

                                

Voor het maken van zo´n foto kunnen we één bepaalde dag afspreken, waarin we elk gezin opvangen en als er even gewacht moeten zorgen we voor de koffie / thee. Maar dat kan ook verspreid worden over een aantal dagen.

Binnen sommige families wordt voor de kleding een kleur per gezin afgesproken, waardoor een harmonieus geheel gaat ontstaan. Ook een zwart/wit compositie behoort tot de mogelijkheden

Natuurlijk zijn we in voor allerlei andere ideeen. Want we gaan ervan uit, dat u een bijzonderde foto wilt.

Voor het maken van een afspraak of het vragen van informatie klik hier.