Uw foto of ontwerp in een spiegel gegraveerd!

U wilt een persoonlijk, maar niet alledaags kado geven. Ter herinnering of als beloning. Iets waarmee u uzelf of uw organisatie onderscheidt van anderen. Wij kunnen uw foto of grafisch ontwerp in een spiegel laten graveren. 

 

Hoe doen we dat?

We graveren de achterkant van de spiegel. En dat wat we hebben weggegraveerd, kunnen we ook weer een bepaalde kleur geven. Die kleur ziet u aan de voorkant. Zo is de spiegel van Koekoek aan de achterzijde voorzien van blauwe verf, zoals die door de firma Koekoek zelf is gebruikt.

We kennen de volgende formaten spiegels:
15*15 cm
30*30 cm
40*60 cm (hierbij is de maximale afmeting van de afbeelding 29 * 59 cm)

We werken samen met een bedrijf , dat gespecialiseerd is in lasergraveren. Dat kan per stuk maar ook in grotere aantallen. U kunt hierbij uw eigen ontwerp of foto inbrengen, maar we maken ook graag een ontwerp voor u.

Een prachtig kado: een spiegel met een portret van uzelf, uw kind, uw kleinkind, uw partner... We maken graag de foto èn we verzorgen het graveren voor u.

Voor het aanvragen van een prijsopgave klik hier. Houdt u rekening met 10 werkdagen levertijd.

 

Een paar voorbeelden:

Voor een veulingveiling, de Eliteveiling Borculo, maakten we van een foto van elk veulen een aparte spiegel. Om
alleen het hoofd te graveren is eerst de achtergrond weggehaald. Onder aan de spiegel kwam het logo. De kopers van het veulen kregen zo van de organisatie een uniek kado, wat erg werd gewaardeerd. Vele nabestellingen volgden....

Bij wedstrijden op de jaarlijkse tuigpaardendag van de KWPN in Ermelo in 2011 kregen de prijswinnaars een spiegel met het logo van de KWPN in een prachtige houten lijst.

Bij de opening van cafe De Babbel in Ten Boer werd een spiegel van 40 * 60 cm met het logo van de zaak overhandigd. Die kon een mooie plaats krijgen achter de toog.

Vele mensen brachten of mailden oude en nieuwe foto´s die we na bewerking konden laten graveren.